dijous, 4 de novembre del 2010

Eikostate

 foto: Sonia Arias

Heu vist el nou canal 3xl? Heu sentit la música de la careta del principi? És d'Eikostate, un grup de la comarca d'Osona que mescla el rock més dur amb sons de la música tradicional japonesa.

Aquesta formació musical té els seus orígens a la banda de Nu Metal anomenada ''After-feed back'', que es va dissoldre el 2005 amb dos discos a l'esquena i diverses gires per Espanya i part d'Europa. A partir d'aquí, tres dels membres d'aquest grup, Eloi Casellas (guitarra), David Martínez (veu) i Roger S. Roca (tocava el baix amb Af-b però a Eikostate s'incorpora a la bateria), van decidir continuar una carrera musical conjunta i, l'any 2006, després que Lluis Martínez s'unís a la banda com a baixista, van crear Eikostate.

El 2007, Eikostate va gravar el seu primer vídeoclip. La cançó escollida va ser "A life less painful", del seu primer disc, Tribut to Perseverance, que es preveu que surti al mercat en un futur immediat.



L'estiu del 2008, Eikostate va realitzar el seu primer concert. Des de llavors, han tocat a diverses sales i festivals de Catalunya. A més, també han tocat a Múrcia, a Eivissa, a Andorra i al ''Anime North Convention'' de Toronto (Canadà).





El grup va actuar recentment a la sala Razzmatazz de Barcelona com a taloners de la popular banda de metal italiana Lacuna Coil.


Us convido, doncs, a escoltar-vos el que és sens dubte el millor grup de rock del país.

Aquí podeu veure el making of de la gravació del tema que serveix de careta per al 3xl, Riot. No us ho perdeu! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada