divendres, 31 de desembre del 2010

Feliç 2011

Avui ens deixa el 2010, que no ha pas estat un mal any en absolut!

Aquest any ens ha brindat bona música: The Panic Broadcast (de Soilwork), Auido Secrecy (de Stone Sour); hem vist grans artistes de la comarca com La Iaia triomfar; he pogut presenciar bons concerts com el d'Eikostate + Lacuna Coil o el de 30 Seconds to Mars ara fa una setmana.
Amb Nyflheim les coses no han anat tan bé. Tot i així, hem trobat local i estem treballant de valent amb temes nous. Estic convençut que el 2011 serà un bon any per a nosaltres!
Aquest any també he pogut comprar-me la guitarra dels meus somnis, la primera "guitarra de veritat", la Fender Jim Root Telecaster!
Políticament les coses tampoc han anat gaire bé. Ha caigut la sentència del constitucional i es va organitzar la històrica manifestació del 10-J. Tot i així, sembla ser que encara no tothom veu que la independència del nostre país és l'única via per sobreviure, o sigui que haurem d'esperar més temps per aconseguir-ho.
Però per sobre de tot, queden els bons records; els moments passats amb l'Aina, amb els amics de la uni, amb els Nyflheim, amb els de sardanes...

Desitjos per a aquest 2011? Seguir sent feliç, tenir salut, fer peles, tornar als escenaris i que surti el cd d'Eikostate!!! hehe I no dubto que tot això es complirà ;)

Feliç 2011 per a tothom!!! :D

1 comentari:

  1. Moltes gràcies Marc.
    Que els teus desitjos et siguin concedits.
    Feliç 2011!

    ResponElimina