dijous, 24 de març del 2011

A Barcelona fan les coses bé

10-A, consulta per a la independència a Barcelona... primer pensament? Hi aniran quatre gats i el Sí no obtindrà gaires vots... qui sap; però això no ho sabrem fins el dia en qüestió.
El que sí que està clar és que estan fent les coses molt bé. Que l'Hereu els priva de fer-ne publicitat? L'Hereu se'n va als tribunals. Això és una campanya de debò, amb gent famosa implicada (actors, escriptors, periodistes), que són qui realment poden fer aixecar la gent del sofà! Aquí a Vic, ens va invadir el grandíssim López Tena i l'únic que se li va acudir després de conèixer que menys d'un 50% de la població havia votat va ser dir "que Déu us beneeixi".

Segurament a Barcelona tampoc superaran el 50% de participació, però almenys  s'haurà fet els possibles per aconseguir un bon resultat.

El vídeo de la campanya és enginyós i provocatiu, i crec que farà venir ganes d'anar a votar a més d'un que s'hauria quedat a casa.

Espero no equivocar-me amb les meves paraules i que el referèndum no sigui un fracàs com ha sigut arreu (tant d'organització com de resultats).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada