dimecres, 4 d’agost de 2010

Stone SourAvui, una recomanació musical.

Stone Sour és una banda de hard rock provinent de Des Moines, Iowa (EUA). Compten ja amb 2 cd's a l'esquena i el dia 7 de setembre es posarà a la venda el seu tercer enregistrament, Audio Secrecy. De moment, ja hem pogut escoltar 4 cançons d'aquest nou cd i la veritat és que promet molt.

Stone Sour és una banda que aconsegueix reunir en les seves creacions musicals les parts més canyeres i els moments més emotius i pausats, fet que, segons les seves declaracions, es continuarà plasmant en el nou cd. És d'aquesta manera que s'han guanyat la meva admiració i s'han convertit en una de les meves principals influències. Cal recordar que tant el cantant (Corey Taylor) com un dels guitarristes (Jim Root) són també membres de la ja mítica banda de metal Slipknot (i és, de fet, gràcies a aquest fet que vaig descobrir Stone Sour). De fet, Jim Root és el creador del model de Fender Telecaster amb el qual toco jo.

El seu últim disc, Come what(ever) may, ja va resultar ser una gran obra, amb temes com Hell & Consequences, Made of Scars, Through Glass o Reborn. Ara, a esperar amb impaciència el setembre i la sortida d'Audio Secrecy.

Per començar a fer boca, Stone Sour ja ha llançat el primer videoclip del disc, Say you'll haunt me. A veure si us agrada!

 

1 comentari: