dimecres, 23 de maig del 2012

Enhorabona, Quim!

M'agradaria donar l'enhorabona al Quim pel nomenament de català de l'any i donar-li les gràcies per aquest discurs immens, magistral, insuperable, brillant i un llarg etc.

Quim, estaves nominat juntament amb dues persones més que també es mereixien ser el català o catalana de l'any, tant per la bona feina feta en el camp mèdit del Dr. Brugada com per l'esperit d'esforç i superació exemplar de la Laia Sanz. I tu negant-se a ser el català de l'any també els l'has ofert a ells.

La teva lliçó de periodisme és un model a seguir per a molts que ens emmirallem a tu i a tot el teu equip i que somiem arribar algun dia on sou vosaltres.

Ens has recordat de nou que som un país imparable i has recordat al president Mas que té tot el país a darrera per començar a caminar junts. Ara falta que ell abandoni el posat de solitari que has descrit, i que junts com a país arribem a la meta sobirana somiada. Però això no és possible ni sense els dirigents, ni sense els mediàtics com tu ni sense tots els ciutadans. Tant de bo les teves paraules és poguessin canalitzar algun dia per tal d'assolir objectius.

Acabo per agrair a tot l'equip de La TdP la feina feita, l'esforç i la transmissió d'il·lusió, emoció i rigor informatiu durant aquesta temporada. Espero que tinguem TdP per molts anys més!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada