dissabte, 26 de maig del 2012

Guanyadors Copa del Rei 2012

Guardiola s'ha despedit de la sala de premsa entre aplaudiments. Avui ens ha brindat el seu últim "monòleg", un últim capítol que tanca la major història del FC Barcelona mai vista. És impossible després de tot no sentir un buit i una certa tristor per la marxa d'en Pep. Però és llei de vida! 14 títols. I havent guanyat el mateix títol i contra el mateix equip en començar i en acabar. Un cicle, doncs, tancat de manera rodona.

Ha sigut una nit de sentiments per altres aspectes, també: Xavi aixecant la copa, el record a Abidal... i l'afició desolada de l'Athletic, que ha vist com un gran equip no ha sigut capaç de plantar cara al Barça. Em sap greu per Bielsa, espero que l'any que ve segueixi donant guerra!

Al marge dels components extrafutbolístics, cal destacar les ressurreccions de Pedro (2 gols) i Piqué, que ha firmat una participació sublim. Amb 24 minuts, ho hem tingut fet. Hem sortit amb potència i, després dels 3 gols, el partit ha anat perdent intensitat i interès.

Doncs res, això s'ha acabat. Només queda l'interessant i divertit partit de diumenge de Guardiola contra Tito, tot i que malauradament no hi haurà Messi.

La cosa torna a començar a l'agost; ja tinc ganes de veure com li aniran les coses a Tito! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada