dijous, 12 de juliol del 2012

El pacte fiscal

Ens trobem davant d'una situació inaguantable. L'Estat on ens fan viure està vivint moments d'extrema ridiculesa. Som molts, i cada vegada més, els que veiem clar que la via de la independència és l'única solució.

Ara apareix el tema del pacte fiscal. Una mena de comèdia que ens permetria aturar l'espoli fiscal, és a dir, que no ens robessin tants diners. Certament seria una millora, però... qui és tan ingenu per pensar que això funcionarà?

ERC hi dóna suport perquè es tracta d'un pacte que ens permetria gestionar els nostres impostos, i perquè és el que el govern (escollit per una àmplia part de la població) vol. També declara que si es rebaixa un pèl la proposta, abandonarà el vaixell. Ara bé, el que és important és que no oblidin que l'objectiu final és la independència. Que, un cop fracassi el pacte, continuïn lluitant per la independència. I que, si reïxís, també seguissin apostant per la sobirania del nostre poble. No n'hi ha prou amb dir que quan tinguin majoria al parlament proclamaran la República, perquè això és molt difícil que passi. El que cal fer és convèncer CiU i la resta d'independentistes, anar tots a una i passar de pactes amb l'Estat Espanyol. Anar directes a la independència!

La crisi econòmica pot ser el moment ideal per moure la massa suficient per tal d'aconseguir independitzar-nos. Deixem-nos de pactes inútils i avancem cap a la llibertat.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada