diumenge, 29 de juliol del 2012

Hamilton guanya la cursa a Hongria

Després d’aconseguir el millor temps als entrenaments lliures i ahir la “pole”, Lewis Hamilton ha arrodonit un cap de setmana impecable amb una victòria de principi a fi.
 
La cursa d’Hongria ha estat marcada per la importància de les estratègies, l’únic mitjà pel qual s’han pogut veure canvis de posició, ja que a la zona on es podia fer servir el DRS era difícil apropar-se suficientment al cotxe de davant. Així doncs, han sigut clau les parades a boxes i la rapidesa dels pilots a la pista durant les parades d’altres. Raikkonen, que sortia 5è, ha acabat 2n, completant una carrera magistral gràcies a una molt bona estratègia i a un molt bon ritme de carrera. Mentre els pilots que tenia al davant s’anaven aturant a boxes, el pilot finlandès ha començat a rodar molt ràpid, fins que en sortir del 2n pit-stop ha aconseguit posicionar-se a la 2a posició, just per davant del seu company d’equip, Romain Grosjean. Raikkonen, ha seguit amb el seu ritme infernal fins arribar a contactar amb Hamilton, el líder, i l’ha estat pressionant durant 10 voltes d’infart, però les característiques del traçat hongarès no li han permès avançar-lo.

La cursa de Romain Grosjean també ha sigut molt bona, i també ha estat pressionant Hamilton durant unes quantes voltes. Només s’ha vist superat pel seu company d’equip, i finalment ha acabat 3r.

Per darrere, diversitat de resultats i conclusions. Vettel, 4t, ha fet una bona cursa, però el ritme del Red Bull aquest cap de setmana no ha sigut tan bo com el de Lotus o Hamilton. Gràcies a l’estratègia també ha pogut superar Button, que l’havia avançat a la sortida. Fernando Alonso també ha sigut capaç de superar el pilot anglès de McLaren i ha acabat 5è. Però el més important per a ell ha sigut acabar per davant de Mark Webber, el seu principal rival al mundial actualment. Red Bull ha errat amb l’estratègia de Webber, ja que li han canviat els pneumàtics als últims compassos de la carrera per mirar si podia atrapar els del seu davant amb l’avantatge de portar rodes noves, però el temps que ha perdut canviant-les i el fet de trobar-se Bruno Sena davant li ha impedit millorar i ha acabat 8è. Bruno Sena, per cert, ha firmat el millor resultat de la temporada acabant 7è.

La part negativa, el mal resultat dels Mercedes. Schumacher, després d’haver de sortir des de boxes perquè se li havia parat el cotxe a la sortida, ha acabat abandonant, i Rosberg ha acabat 10è. Felipe Massa ha tornat a realitzar una actuació discreta i ha finalitzat 9è.

Ara, 15 dies de vacances a la Fórmula 1 en els quals, en teoria, els equips han de tenir les fàbriques tancades i no poden millorar els cotxes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada