dilluns, 5 de març del 2012

Alguna reflexió per acabar la jornada

Quatre reflexions sobre l'última jornada de futbol de la lliga.

Citant a Ricard Torquemada (culé i de la Transmissió d'en Puyal) referent a la lamentable derrota de l'Espanyol al Santiago Bernabéu: L'Espanyol ha fet un partit horrorós, però els aficionats del Barça no se'n poden queixar. Han de ser els aficionats de l'Espanyol qui se'n queixin. Com a culé però seguidor dels partits de l'Espanyol (com a influència de precisament periodistes culers de Catalunya Ràdio com Ricard Torquemada o Carles Domènech i també per admiració del gran narrador perico David Clupés) també penso que l'Espanyol ha donat una imatge pèssima a Madrid. Però no crec que la raó sigui que no volen guanyar al Madrid per fotre el Barça.

El tema de la denuncia de Piqué per les declaracions contra l'àrbitre de dissabte, comparteixo opinió amb l'Antoni Bassas al Club de la Mitjanit de Pere Escobar sobre el fet que sembla mentida que es deixi passar tot el que es deixa passar al Madrid i ara es denunciï això. És cert que Piqué hauria d'haver-se mossegat la llengua, però és escandalosa la diferència de criteris entre equips. No m'estranyaria que Guardiola plegués i marxés a una altra lliga amb un comitè arbitral més just.

Segons sembla Rosell és incapaç de relacionar-se amb els de la federació... tant, que no va ni a les reunions, i per això Villar està emprenyat i ens perjudica. Encara que sigui feina bruta i amb gent "indeseable", hauria de fer l'esforç de "ensabonar-los", perquè si no passen les coses que passen (Piqué). I si no en sap, que plegui, perquè veig que, a part de caure'ns malament a molts de nosaltres, cau també malament a ells.

Sobre el partit de dissabte Barça-Sporting, m'agradara destacar que va servir per fer callar tota aquesta colla de col·legials ineptes que ens brinden un mal arbitratge setmana rere setmana (ni se'n salva el millor qualificat), però també va servir per veure un golàs i partidàs de Keita, igual com també una bona actuació de Don Andrés i Xavi (tots tres curiosament van marcar).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada