diumenge, 25 de març del 2012

Alonso i la pluja guanyen

Com molt bé sabreu, no sóc un seguidor de Fernando Alonso. No obstant això, avui em trec el barret amb l'actuació de l'asturià, que ha guanyat la carrera de Malàisia. La pluja, que ha fet aturar la carrera durant mitja hora, ha sigut clau en el desenvolupament del Gran Premi. Alonso és qui ha sabut gestionar millor la situació i, amb un cotxe que en condicions mullades no s'allunya tan dels seus competidors, ha aconseguit la merescuda victòria. Alonso té molta part de mèrit en aquesta victòria, sobretot veient que Felipe Massa continua en hores baixes i ha acabat 15è; segons el meu parer, no hauria de tardar a sortir de l'escuderia.

Sobretot perquè podrien ocupar el seu lloc pilots com Checo Pérez, que ha acabat 2n. Sí! Ha sigut la gran notícia d'avui: Sergio Checo Pérez, amb un Sauber i amb una lliçó de pilotatge fi, atrevit, agressiu i sabent corregir les errades amb molta rapidesa, ha aconseguit pujar al podi de Sepang. I ben poc li ha faltat per atrapar Alonso i endur-se la victòria. Malauradament també s'ha vist beneficiat per les condicions meteorològiques i no el veurem sovint al podi, però segurament sempre estarà a la segona línia de foc a punt per aprofitar qualsevol oportunitat.

Una setmana més, les prestacions reals dels cotxes s'han vist amagades a causa de la pluja. A més, certs incidents de cursa han perjudicat grans com Vettel o Button. Però si les coses segueixen així, està clar que serà un campionat molt igualat i emocionant. De totes maneres, crec que aquest cap de setmana McLaren ha estat una passa per endavant de Red Bull.

També m'agradaria destacar els bons resultats de Toro Rosso, Williams i Force India, que han col·locat els cotxes als punts.

La nota divertida l'ha protagonitzat Kimi Raikkönen. A part d'aconseguir un bon 5è lloc, ha regalat un gelat a tota la premsa del paddok de Malàisia!

La Fórmula 1 es trasllada ara a Xina. A veure quines noves sorpreses ens esperen allà!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada