dimecres, 21 de març del 2012

Tot i més!


Meravellós Espectacular Sublim Sensacional Inigualable. És com es coneixarà el futur acrònim MESSI, per designar aquelles coses de qualitat extrema.

Sí, nois, avui he tingut l’honor de presenciar en directe un moment històric el qual hem tingut tots els culers l’honor de viure. Compartir existència amb Lionel Messi, fins al dia d’avui, el màxim golejador de la història del Futbol Club Barcelona! Hem hagut d’aguantar pluja i molt vent, però el moment ha valgut la pena. Aquests moments gloriosos, compartits juntament amb altres jugadors inigualables com Xavi, segurament no els tornarem a viure i, per tant, cal gaudir-ne com a tal.

Messi ha aconseguit fer oblidar els moments difícils d’aquest partit, com els penals o els moments de defalliment blaugrana. També he de dir que, de tant en tant, és bo haver de remuntar (i no guanyar sempre amb clar avantatge).
D’altra banda, m’agradaria destacar que Piqué està lluny del ple rendiment i crec que amb tot aquest merder sobre la relació amb la Shakira acabarà malament. I en Pep no tindrà gaire paciència amb ell...

En fi, no cal tornar-ho a dir. Messi és “tot i més. TOT I MÉS!”


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada