dimarts, 10 d’abril del 2012

Barça - Getafe. Messi continua creant.

M'agradaria començar avui amb unes paraules que ha pronunciat el mestre Puyal durant la transmissió d'avui: Normalment quan mirem els partits, ens imaginem quines passades i jugades es poden realitzar i, un cop s'han realitzat pensem què ha anat malament, què podrien haver fet o què han fet bé. Amb Messi això és impossible perquè mai et pots imaginar què farà.
Avui Messi ha estat a punt de marcar un dels millors gols de la seva història després de recuperar una pilota, recular fins al lateral per la pressió del rival, endur-se el rebot, tornar a buscar porteria circulant per la línia de fons de l'esquerra de la porteria del Getafe i rematar a gol olímpic; el porter l'ha parat. És una llàstima perquè d'aquesta manera, la jugada no passarà a la història.

Avui hem vist un partit d'aquells que el rival aparca un autobús en forma de pràcticament 5-4-1. No poc inoportuna era la nova proposta de Guardiola de 3-3-4. Sí senyor: 4 davanters per fer gols! Els ha costat, però finalment hem pogut veure 4 gols magnífics i diverses oportunitats finals genials. El segon gol, meravellós i sublim. La combinació Iniesta-Messi continua sent explosiva, innovadora i imparable!

Esperem que Abidal, que mentre escric això continua immers en la seva operació de fetge es pugui recuperar ben aviat per viure molts més moments amb el Barça.





_____




Pel que fa a l'Espanyol, m'agradaria dir que és una llàstima i em sap greu que amb aquesta bona plantilla que tenen, no siguin capaços d'arribar a Europa. Si fos perico, estaria molt enfadat. Crec que Pochettino s'ha de replantejar certes coses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada