dimecres, 18 d’abril del 2012

Chelsea - Barça anada de semifinals

La mala sort ha aparegut davant d'aquells que esperaven alguna hipotètica jugada estil Iniesta. La mala sort de les pilotes al pal s'ha imposat, però també, davant l'evidència de la possible victòria del Barça, especialment a l'última rematada del partit. Així doncs, hi hauria pogut haver un "Iniestazo", però no hi ha sigut.

És evident que davant d'aquest fet, no podem seguir pensant més enllà del marc d'anàlisi d'aquest partit que hem tingut mala sort, sinó que hem de començar a creure a partir d'ara en la remuntada de l'eliminatòria. Jugant com hem jugat, hem de tenir confiança que aconseguirem sentenciar.

El Chelsea, en canvi, ha continuat amb aquesta tònica que prenen molts equips d'aparcar l'autobús davant la porteria. Personalment, ja em comença a cansar aquesta tendència; que ho faci el Getafe es pot mig acceptar, però veure això a unes semifinals no m'agrada; sort que ara ja podem començar a pensar en l'extraordinari partit que ens espera dissabte contra el Madrid, que segur que donarà molta teca (llàstima, però, que també en donarà de joc brut)!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada