diumenge, 2 de setembre del 2012

Button guanya després d’un inici accidentat



El Gran Premi de Bèlgica no podia començar de manera més espectacular. Un esgarrifós accident provocat per Grosjean ha deixat fora de combat el mateix pilot francès, Lewis Hamilton i Fernando Alonso, que ha vist com el Lotus li passava per sobre, molt a prop del cap. El pilot asturià ha quedat força atordit després de l’accident.

Amb tres peixos grossos fora de combat, especialment el líder Alonso, la cursa ha continuat. Button ha cavalcat cap a la victòria sense oposició de cap tipus. Després de comprovar que realitzava l’aturada a boxes a la meitat de cursa i que anava a una sola aturada, hi ha hagut la incògnita de si els pneumàtics aguantarien; finalment les gomes no han jugat una mala passada al pilot britànic. Els pneumàtics tampoc han fet la guitza a Vettel que, calcant l’estratègia i realitzant uns quants avançaments espectaculars, ha remuntat fins la 2a posició, fet que el deixa a 24 punts d’Alonso al mundial.

Per darrere, Kimi Raikkonen no ha pogut contrarestar la bona estratègia de McLaren i Red Bull i s’ha hagut de conformar amb la 3a plaça, que li permet anar sumant punts importants. Hülkenberg s’ha aprofitat dels incidents de la primera volta i ha aconseguit acabar 4t, per davant de Schumacher, demostrant el bon rendiment dels Force India. Schumacher, que aquest cap de setmana corria el Gran Premi número 300 també ha realitzat una bona cursa, remuntant des de la 13a posició.

Després de les vacances, la F1 no fa parada i la setmana que ve arriba el Gran Premi d’Itàlia.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada