diumenge, 9 de setembre del 2012

Hamilton guanya i Alonso consolida el liderat

Lewis Hamilton ha guanyat el Gran Premi d'Itàlia de principi a fi, sortint primer i sense cometre cap errada. L'anglès ara es converteix en el principal rival d'Alonso per al títol mundial. A falta de 7 curses, Alonso és líder amb 179 punts i el segueix Hamilton amb 142.

Avui, però, el vertader beneficiat ha sigut precisament el pilot asturià, perquè ha vist com els seus rivals directes, tots menys Hamilton, anaven caient un a un. El primer a abandonar ha sigut Button, amb problemes amb la bomba de benzina; després ho ha fet Vettel, que s'ha vist obligat a parar d'emergència a falta de 5 voltes pel final per perill que el seu motor es trenqués, i finalment Webber, amb problemes mecànics ha hagut d'abandonar. Alonso ha cavalcat, d'aquesta manera, fins a la línia de meta i ha acabat 3r, per darrere de Hamilton i un espectacular Sergio Pérez, que amb u ritme infernal ha anat avançant places fins acabar 2n.

Un dels altres beneficiats del gran nombre d'abandonaments importants d'avui ha sigut Raikkonen, que marxa d'Itàlia tercer del mundial amb 141 punts, només un menys que Hamilton. El finlandès, que finalment ha acabat 5è, ha realitzat una cursa a un ritme clarament inferior als rivals, ja que el Lotus ha hagut de sacrificar certs aspectes del cotxe per aconseguir una velocitat acceptable a les llargues rectes de Monza.

Felipe Massa, el gran qüestionat durant les últimes setmanes, ha firmat una bona actuació i ha acabat 4t. Tot i així, no ha pogut fer res per aturar Alonso quan anava davant seu, i Sergio Pérez, un dels noms que sonen per anar a Ferrari, també l'ha superat amb molta facilitat (per bé que també ha superat fàcilment a Alonso).

Proper Gran Premi, d'aquí a 15 dies a Singapur.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada