dimecres, 8 de febrer del 2012

Barça - València (Copa)

Som a la final de la Copa una altra vegada!!! Avui l'equip ha tornat a mostrar-nos un molt bon joc i ens ha demostrat que d'en mica en mica va recuperant el seu ritme habitual. Avui gran Puyol de nou, i genials gols de Cesc i Xavi. Molt bones assistències de Messi que, per mala sort, no ha pogut marcar. I no cal oblidar un parell o tres d'aturades de gran mèrit de Pinto! No podem dubtar d'ell!

El València també ha estat molt bé i ha sigut un digne i noble rival. Sobretot ha destacat el porter Diego Alves, realitzant unes parades espectaculars (fins i tot un penal a l'anada) i sense el qual el Barça hauria pogut sentenciar l'eliminatòria amb molta més facilitat.

Ara la final amb l'Athletic de Bilbao. Segur que serà un grandiós partit. Es disputarà al Bernabéu? Ja ho veurem...

Us deixo la foto de la meva nova samarreta del Barça que m'ha arribat avui des de Tailàndia. És de l'any passat perquè és el disseny que m'agrada més (amb els acabats grocs, amb la senyera...) i, en vista de la d'aquest any (Qatar desplaçant Unicef) i la de l'any que ve (possible desaparició de la senyera), em sembla que tardaré a comprar-ne una d'actualitzada! :)

Per cert, força lamentable la campanya del Plus francès sobre el fet que els esportistes espanyols no guanyen per casualitat...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada